Seuraava oppimateriaalituen haku on 19.2. – 31.5.2018.

Seuraava harrastustukihaku on 2.1. – 31.5.2018.

Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Pelastakaa Lapset tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Yhdistyksemme tukimuodot Eväitä Elämälle -ohjelmassa ovat:

Oppimateriaalituki: Tuemme toisen asteen opiskelijoita oppimateriaalihankinnoissa silloin, kun mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi

Harrastustuki: Tuemme lasten harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna.

Oppimateriaali- ja harrastustuki on aina tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää kulloinkin käytettävissämme olevien resurssien puitteissa. Tuen tarkoituksena on edistää lapsen yhdenvertaisuutta antamalla mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeen tai osallistua edes yhteen harrastukseen.

Hakulomakkeet ja muuta tietoa löydät alla olevan Eväitä Elämälle-linkin kautta. Ne voit toimittaa yhdistyksen osoitteeseen Pohjolankatu 6 L 6, 74100 Iisalmi (Perhekeskus Onni ja Ilona Citykäytävässä keskustassa).

Kaikkien hakemusten käsittelyssä ratkaisuamme helpottaa, jos hakemuksen liitteenä on lausunto henkilöltä tai taholta, joka tuntee tilanteenne.

Eväitä Elämälle -ohjelman hakulomakkeet ja rekisteriseloste löytävät täältä.