Elävä Ylä-Savo -messut

Tervetuloa mukaan esittelemään Perheentalon ja yhdistysten vapaaehtoistoimintaa. Lisätietoja Sirkku Nevalainen, 040 192 0112/sirkku.nevalainen@perheentalo.fi

Toimintaa suurella sydämellä -tapahtuma peruttu!

Kriisivalmiutumisen ja järjestön henkilöstön matkustuskiellon takia vältämme kokoontumisia, jotka eivät ole aivan välttämättömiä.

Tapahtuma siirtyy myöhempään sopivaan ajankohtaan!

Mikä ihmeen Pelastakaa Lapset? Mitä kaikkea tekee Pelastakaa Lapset -järjestö? Ja mitä tekee Iisalmen Pelastakaa Lapset ry ja mitä se voisi tehdä? Vieraana Pelastakaa Lasten kansalaistoiminnan koordinaattori Ira Kinnunen. Kaikki tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan, tuo mukana ystäväsikin.

Keskusteluilta

Kevään teemailloissa käsitellään ajankohtaisia asioita, erityisesti nuoret ovat keskeinen aihe. Se tarkentuu vähän myöhemmin. Laita ajankohta kalenteriin, tule kuulemaan asiantuntijaa ja keskustelemaan.

Teemailta: Kurkistus yläkouluikäisten nuorten maailmaan

Pelastakaa Lasten 1.Teemaillan aiheena 16.1.2020 on  Kurkistus yläkouluikäisten nuorten maailmaan koulutsempparin näkökulmasta. Saamme vieraaksi Juhani Ahon koulun koulutsempparin Eppu Jääskelaisen.

Epun työ on esimerkiksi kohdata niitä nuoria, jotka haluavat tukea jossakin kouluaineessa tai muussa asiassa tai haluavat päästä tekemään työtä hetkeksi vähän rauhallisemmassa ympäristössä ja keskisttymään paremmin.

Millaista koulun arki oikeasti on? Millä keinoin voisi ehkä parantaa kouluviihtyvyyttä, miten saada nuoria keskittymään muuhunkin kuin älypuhelimeensa tai miten saada heidät liikkumaan? Kaikkiin näihin kysymyksiin ei ole vastausta tsempparillakaan eikä hyvillä ulkoa päin tulevilla neuvoilla saada ehkä mitään aikaan, mutta mitä sitten me yhdessä voisimme tehdä?

Tähän iltaan ovat tervetulleita niin nuoret kuin nekin, joille ikää on jo karttunut enemmän!

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan! Tuo mukana ystäväsi ja kaverisi, lapsesi ja vanhempasi.

 

 

Lapsen oikeuksien päivän juhlakonsertti 18.11.2019

Lapsen oikeuksien konsertti 2019

Tervetuloa mukaan Ylä-Savon musiikkiopiston ja Perheentalon yhdistysten järjestämään konserttiin, jonka tähtiä ovat lapset, niin soittajina ja laulajina kuin yleisössäkin! Vapaa pääsy! Tapahtuma on esteetön ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Vapaaehtoisia kaivataan avuksi iloiseen tapahtumaan!

Lisätietoja Sirkku Nevalainen p. 040 192 0112 / sirkku.nevalainen@perheentalo.fi

Vireyttä vapaaehtoistoiminnasta

Vapaaehtoistoiminta on monille mielekäs ja tärkeä harrastus,
josta saa iloa ja samalla saa antaa iloa ja tukea toisillekin. Tule
mukaan Vireyttä vapaaehtoistoiminnasta iltaan tutustumaan
erilaisiin vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin ja uuteen
Vakka-Yhdistytaloon. Aloitamme illan kahvitarjoilulla.
Tule sinäkin mukaan! 😃

Virva-vireää vapaaehtoistoimintaa -verkoston järjestämä tilaisuus kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille.

Ihmeiden ilta 31.8.2019

Esitellään toimintaa yhdessä Perheentalon väen kanssa. Tule tervehtimään ja tutustumaan tai tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Lastenjuhlat 11.52019

Perheentalo-yhteistyö 15 vuotta! Koko kansan lastenjuhlat sen kunniaksi. Aika tarkentuu myöhemmin. Merkitse kalenteriin jo valmiiksi!