Kiitos hienosta hyväntekeväisyyskonsertista Eväitä Elämälle -ohjelman hyväksi

Iisalmelainen Lions Club Koljonvirta järjesti hyväntekeväisyyskonsertin lauantaina 25.11. klo 18 Iisalmen kulttuurikeskuksessa yhdessä Ylä-Savon musiikkiopiston ja Iisalmen kansalaisopiston kanssa. Konsertissa toivottuja musikaalisävelmiä esittivät yläsavolaiset laulusolistit, kuorot ja soittajat. Mukana oli myös unkarilainen Pécelin nuorisokuoro.

Konsertti oli upea kokemus! Yläsavolaisella yhteishengellä syntyi ainutlaatuinen koonti vuosien varrella esitetyistä musikaaleista, joihin eläydyttiin soiton, laulun ja tanssin avulla. Kiitos kokonaisuuden luoneille ihmisille ja kaikille vapaaehtoisille esiintyjille!

Konsertin tuoton, yhteensä 6500 euroa, saimme Iisalmen Pelastakaa Lasten paikalliseen Eväitä Elämälle -ohjelmaan! Siinä tuetaan ammattikoululaisia ja lukiolaisia oppikirjojen ja muun oppimateriaalin avulla ja lapsia ja nuoria harrastustuen avulla. Tavoitteena on antaa mahdollisimman monille nuorille mahdollisuudet opiskeluun ja harrastuksiin, silloinkin kun perheen taloudellinen tilanne on tiukka.

Iisalmen Pelastakaa Lapset kiittää nöyrästi lahjoituksesta ja tapahtumasta, joka samalla saatiin juhlistamaan Suomi100-juhlavuotta! Koemme tämän luottamuksena ja kannustuksena tulevassa toiminnassamme!