Terveisiä syyskokouksesta ja muuta ajankohtaista

Iisalmen Pelastakaa Lasten syyskokous pidettiin 21.11.2019. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle.

Jäsenmaksut säilyvät ennallaan, 30€ aikuiselta ja ja 15€ nuorisojäseneltä (alle 29v.).

Hallituksessa jatkavat Päivi Korolainen (pj), Helena Saastamoinen, Irja-Maija Toppinen, Riitta Murtola, Lea Ihatsu-Herranen ja Henna Rissanen sekä Maijaleena Kumpulainen varajäsenenä. Uutena hallitukseen valittiin Laura Ahonen ja varajäseneksi Pirkko-Liisa Metso.

Arpajais/myyjäispäivä Citymarketissa on lauantaina 7.12. Tule mukaan yhteiseen varainkeräystilaisuuteen ja samalla kertomaan ja kuulemaan yhdistyksestä. Paitsi arpoja, myyntiin voi tuoda ainakin kuivakakkuja ja muitakin leivonnaisia.
Perheentalon jouluateria vapaaehtoisille on 10.12. Ks. tapahtumat!

Oikein hyvää pöhinää on menossa muutenkin. Perheentalon ja Metsäkartanon kanssa on mielenkiintoisia suunnitelmia aluillaan.
Vaikuttamispuolella on keskusteltu innokkaasti nuorisoneuvoston, vanhempainyhdistysten ja J.Ahon tsempparin kanssa energiajuomien käytöstä kouluissa ja keinoista saada siihen jotain rotia. Emme halua olla pelkästään kieltojen varassa vaan saada valistuksen avulla myös yhteisiä sopimuksia aikaan kouluun.