13 oppimateriaalitukeamme saanutta nuorta sai valmiiksi tutkintonsa!

Kesäisen lämpimät ja touontuoksuiset terveiset kaikille jäsenillemme!

Tähän aikaan ihastelemme vehreyttä, kukkia ja nautimme ulkona olosta ja puuhailusta. Erityisen ihanaa on, että Ylä-Savossa saamme taas nyt hiukan hengähtää maailmaa edelleen riivaavan pandemian otteista, vaikka monia varotoimia vielä viisaasti noudatammekin.

Toukokuun tärkeimpiä tapahtumia ovat koulujen päättäjäiset ja erityisesti tutkintonsa suorittaneiden juhlat! Iisalmen Pelastakaa Lasten tukemista opiskelijoista ylioppilaslakin painaa päähänsä 8 nuorta, joista yksi on suorittanut myös ammatillisen tutkinnon. Heidän lisäkseen ammattiin on valmistunut 4  nuorta!

Onnittelemme kaikkia sydämellisesti ja toivotamme innostavaa tulevaisuutta ja uteliaisuutta eri mahdollisuuksien suhteen!

Monien perheiden taloudellinen tilanne on edelleen vaikea, monista syistä. Toisilla se on ollut sitä kauan, jo ennen koronaakin. Lapsiperheessä tapahtuu aina asioita, joita ei pysty ennakoimaan ja kun ei ole olemassa puskuria sairastumisten, hajonneiden silmälasien, varastetun polkupyörän tai pesukoneen rikkoontumisen varalle, ollaan aina hyvin stressaavassa tilanteessa. Sitä stressiä kärsivät vanhempien lisäksi myös lapset. Mielestäni äitienpäivän mitalin, tai ehkä jotain käytännöllisempää, ansaitsisivat myös äidit, jotka vuosi vuoden jälkeen luotsaavat perhettään eteenpäin! Pelkkä rakkaus ei aina tunnu riittävän.

Tulevissa kuntavaaleissa meillä on mahdollisuus valita valtuutetuiksi ihmisiä, jotka näkevät vähävaraisten perheiden ahdingon ja jotka johdonmukaisesti edistävät lasten hyvinvointia kunnassa!

Lue lisää sivulta:

Kuntavaalit 2021

Olemme saaneet jälleen mahdollisuuden jakaa 70 ruokalahjakorttia perheille. Ne menevät Ylä-Savon SOTE:n ja Iisalmen seurakunnan diakoniatyön kautta tarvitseville.

Yhdistyksen facebook-sivu: https://www.facebook.com/iisalmenpelastakaalapset/

Pelastakaa Lapset järjestö: https://www.pelastakaalapset.fi/

 

Terveisin

Päivi Korolainen,
Puheenjohtaja

p.044 027 3708

iisalmi@pelastakaalapset.net

paivi.korolainen@gmail.com