Jäsentiedote 2/2022: Suomen Pelastakaa Lapset -järjestössä ajankohtaiset asiat ovat aina tärkeimpiä ja niissä olemme mukana. Emme voi sulkea silmiämme Ukrainan tapahtumilta ja valmiustoiminta on keino vastata siihen. Teemme yhteistyötä toisten toimijoiden kanssa ja tarvittaessa Lapsiystävällisen tilan järjestäminen on Pelastakaa Lasten osaamisaluetta. 100-vuotisjuhlavuonna tapahtuu monenlaista muutakin. Tule mukaan jäseneksi ja vaikuttamaan toimintaamme!

Juhlavuotemme järjestelyssä tarvitaan myös vapaaehtoisia.
Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia!
Tarvitaan ihmisiä, joilla on osaamista ja kokemusta
digimaailmasta ja halua jakaa tietoaan, aikuisia ja lapsia,
joilla on ideoita lapsille mieleisten tapahtumien
toteuttamisesta ja ihmisiä, joilla on ylimääräistä syliä ja halua
kohdata lapsia ja perheitä.

Lue lisää alla olevasta tiedotteesta!