Jäsentiedote 4/2022: Ilo on lapsen oikeus ja tärkeää meille kaikille!

Etenkin nyt parin hiljaisen vuoden jälkeen on paljon lapsia ja perheitä, joiden elämään on tullut entistä enemmän haasteita, joista olisi selvittävä. Myös meille tuttu ja vakaa Eurooppa on mennyt mullin mallin, miten siihen reagoidaan? Välillä tulee tunne, että joka puolella tarvitaan, mihin riitän? Kukaan ei kuitenkaan voi kovin kauan toimia toisten hyväksi, jos ei pidä huolta itsestään ja omista voimavaroistaan, omasta jaksamisestaan. Puurtaminen ja ilon kadottaminen voi tehdä lopun pienistäkin asioista, joita voisimme saada aikaan. Jos toimimme yhdessä, jaamme tehtäviä, suunnittelemme yhdessä ja etsimme yhdessä mahdollisuuksia myös virkistäytymiseen ja lepoon, löydämme yhteisöllisyyden voiman ja saamme paljon enemmän aikaan!

Jäsentiedote 4/2022