Uusien vapaaehtoisten koulutus

Haluatko löytää oman tapasi olla tukemassa ihmisiä?

Kaikille kiinnostuneille mahdollisuus saada tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. Monenlaisia tehtäviä tarjolla sporttikummitoiminnasta, mummolan mummona olemisesta tai lastenjuhlien järjestämisestä! Illassa mukana oleminen ei sido mihinkään, vaan haluaa innoittaa näkemään uusia mahdollisuuksia toimia lasten ja perheiden parissa.

Toimintaa Suurella Sydämellä -infoilta SIIRTYY SYKSYYN!

Tule tutustumaan Pelastakaa Lasten toimintaan Iisalmessa ja myös valtakunnallisesti. Mitä kaikkea tehdäänkään perheiden iloksi ja hyväksi? Miten sinä voisit olla mukana vapaaehtoisena? Keskustellaan ja kuunnellaan asiantuntijoita.

Tarjolla naposteltavaa. Tuo kaverisikin mukaan!

Verkkovanhempainilta

Mediataitoviikon kaikille avoin verkkovanhempainilta netissä tapahtuvasta seksuaalisesta häirinnästä, houkuttelusta ja turvataidoista

Lapsella ja nuorella on oikeus koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Mediataitoviikon vanhempainillassa kuulijat saavat tietoa mm. netissä tapahtuvasta lapsiin kohdistuvasta seksuaalisesta häirinnästä ja houkuttelusta seksuaalisiin tarkoituksiin (grooming) sekä lapsista otetuista arkipäiväisistä kuvista, jotka saattavat päätyä netissä seksualisoivaan kontekstiin. Illan aikana keskustellaan myös lasta suojaavista media- ja digiturvataidoista, jotka vahvistavat lapsen hyvinvointia, toimijuutta ja osallisuutta mediakulttuurissa.
Kuvassa voi olla 3 henkilöä ja tekstissä sanotaan Netissä tapahtuva seksuaalinen häirintä, houkutteluja digiturvataidot Mediataitoviikon verkkovanhempainilta ma 7.2.2022 klo 18-19.30. Kouluttajina toimivat Pauliina Sillforsja Eveliina Karhu (PeLa) sekä Paula Aalto (MLL). Tilaisuus on kaikille avoinja maksuton. Ilmoittautumislinkki: tso4