Lasten ja nuorten tasavertaiset mahdollisuudet harrastuksiin ja koulutukseen ovat meille tärkeitä, siksi tärkein toimintamuotomme on Eväitä Elämälle -ohjelman mukainen harrastustuki ja toisen asteen koulutuksessa olevien nuorten oppimateriaalituki. Näihin avustuksiin käytimme vuonna 2021 yli 14000 euroa ja tukea saavia lapsia ja nuoria oli yhteensä 43. Lisäksi jaoimme ruokalahjakortteja vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville perheille yhteensä 7500 euroa, tuettuja perheitä oli yhteensä 107.

Olemme yksi kolmesta Perheentalo-yhteistyön toimijasta MLL:n Iisalmen yhdistyksen ja Ylä-Savon Ensi- ja turvakotiyhdistyksen kanssa. Sen voimin kehitämme perhekeskustoimintaa ja kynnyksetöntä perheiden kohtaamispaikkaa, jossa heille on tarjolla monipuolista tukea perheen arkeen ja vanhemmuuteen. Mm. alueellamme jo yli 20 vuotta ollutta Pelastakaa Lasten lapsiperheiden tukihenkilötoimintaa  kehitetään ja tukihenkilöiden jaksamista edistetään yhteistyössä Pelastakaa Lasten Itä-Suomen aluetoimiston, yhdistyksemme ja Perheentalo-toiminnan voimin.

Haluamme järjestää lapsille ja perheille iloa tuottavia tapahtumia kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja lastenjuhlia.